zandarmerija.jpg

 СОЖ грб

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА
ДИРЕКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ
В.Д. ДИРЕКТОРУ ПОЛИЦИЈЕ
Господину Владимиру Ребићу

 

 

Поштовани господине Директоре,

Поводом догађаја у Блацу, Вашег ефикасног и правилног реаговања, у складу са Законом и моралним вредностима, а у циљу сузбијања криминала и нечасних радњи, како у цивилном сектору тако и унутар наших редова, желим да Вам искажем потпуну подршку и поверење у даљем раду, као и у покретању поступака, у случају основане сумње или доказа о повезаности полицијских службеника са криминалним структурама.

Синдикална организација Жандармерије, у свом досадашњем деловању и раду, увек се трудила да пружи пуну подршку и спремност у сарадњи за увођење реда унутар Жандармерије као и унутар Државе.

Као што Вам је познато, нарушен кредибилитет и сумњиво поимање моралних и професионалних вредности није само међу извршиоцима, полицајцима, него је, нажалост, и међу руководећим кадровима и официрима, можда због недовољне стручности или ангажовања да се задаци обављају коректно и професионално, у складу са прописима и законима.

Надам се да ће наша сарадња бити успешна и допринети бољем раду као и побољшању статуса и угледа Жандармерије.

 

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК СОЖ-а

Дејан Милутиновић

 

У Београду, 3. марта 2016. године

 

 


МУП Србије грб 

Република Србија
Министарство унутрашњих послова
Дирекција полиције

 

Поштовани,

Користим ову прилику да Вам се лично захвалим на упућеним похавалама за рад и поступање Дирекције полиције у случају привременог удаљења начелника ПС Блаце.

Дирекија полиције ће и у наредном периоду, у циљу подизања угледа у јавности и очувања полицијске професије, према свим својим припадницима који прекрше закон поступати једнако и неће бити повлашћених и заштићених, без обзира на којим радним местима се налазили.

С поштовањем,


в.д. ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ
главни полицијски саветник
Владимир Ребић

У Београду, 4. марта 2016. године

 

 

 

 

Писмо Директору Полиције В.Ребићу, 3.3.2016. (преузмите документ)

Одговор Директора Полиције, 4.3.2016. (преузмите документ)

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere
Copyright Sindikalna Organizacija Zandarmerije © 2013.