zandarmerija.jpg

!!! Х И Т Н О !!!

СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА  ЖАНДАРМЕРИЈЕ

НЕЗАВИСНОМ СИНДИКАТУ ПОЛИЦИЈЕ
 -ПРЕДСЕДНИКУ ВЕЛИМИРУ ЛУКИЋУ-

ПОЛИЦИЈСКОМ СИНДИКАТУ СРБИЈЕ
-ПРЕДСЕДНИКУ ВЕЉКУ МИЈАИЛОВИЋУ-

Поштовани,

Увидевши ситуацију у којој су полицијским службеницима и радницима МУП-а уручена одређена решења, а поводом којих, нажалост, не постоји ниједан одговор, на којим би пословима наведени радници радили, а где смо по претходним мишљењима сазнали да ће исти бити оглашени за технолошки вишак до краја године, позивамо вас, два највећа и репрезентативна Синдиката, Независни синдикат полиције и Полицијски синдикат Србије, на челу са Велимиром Лукићем и Вељком Мијаиловићем, да заштитите полицијске службенике и раднике, који су током свих ових година савесно, професионално и коректно обављали своју дужност, а сада се, нажалост, налазе на списку, где ће бити, вероватно, оглашени за технолошки вишак, а да при том чак нису ни обавештени о разлозима.


Позивамо напред два наведена Синдиката, само из једног разлога, а то је да им је највећи број полицијских службеника и радника МУП-а указао поверење и тиме овластио да, у највећој мери, одлучују о њиховој судбини која се тиче радног односа.

Очекујемо од Вас  да приступите решавању овог проблема, јер ће, нажалост, веома брзо један број радника незаслужено остати без посла, док ће један број радника, којима није место у јединицама Полиције, који су у протеклом периоду вршили веома озбиљна кривична дела остати.

Сматрамо да би наведени проблем, прво, требало решавати у новом дијалогу са највишим представницима МУП-а, а уколико, се не нађе адекватно решење за заштиту права наведених лица, то би онда требало урадити путем адекватних протеста, где би смо се, као Синдикална организација Жандармерије, врло радо придружили.

У складу са Закључком са састанка, одржаног од стране 8 Синдиката Полиције, дана 18. децембра 2015. године, позивамо Вас да се прикључите одлуци ових Синдиката.

У Београду, 18. децембра 2015. године

С поштовањем,
Председник СОЖ-а
Дејан Милутиновић


СОЖ грб

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere
Copyright Sindikalna Organizacija Zandarmerije © 2013.