zandarmerija.jpg

ДОБРО ДОШЛИ НА НАШЕ СТРАНИЦЕ!

Поштоване колеге и колегинице,

Идеја „Синдикалне организације Жандармерије“ је да искористи садашње, оправдано неповерење људи, према лоше руковођеним синдикатима у МУП-у тј. Жандармерији, као и њихове грешке и мане и да онда својом креативношћу, исправношћу и доследношћу окрене у корист стварања једног здравог, поштеног, демократски уређеном синдикату у Жандармерији тј. МУП-у, који ће се водити реалним потребама и заштити правих интереса свих запослених у Жандармерији односно МУП-у.

Већини запослених је познато стање наше синдикалне сцене, као и схватање сврхе постојања синдиката. Од тога су многи синдикати скренули и претворили синдикате у нешто сасвим друго и/или служе за личне користи и привилегије појединаца и ужих група, које руководе радом истих.

Једино што ми тражимо је да сви будемо реални, смели, парламентарни и доследни у свим нашим деловањима и акцијама, као и да се држимо „СВИ КАО ЈЕДАН“ и негујемо основне постулате синдикализма, а то су: СОЛИДАРНОСТ, ЈЕДИНСТВО, ПРАВЕДНОСТ И ЈЕДНАКОСТ.

i negujemo osnovne postulate sindikalnizma, a to su: SOLIDARNOST, JEDINSTVO, PRAVEDNOST I JEDNAKOST.

Будимо часни, поштени, поштујући себе и наше радне обавезе, па затим ЗАХТЕВАТИ и наша права и адекватне казне за друге, који то непоштују и крше!

У нади да ћете позитивно препознати нашу визију синдиката, сврху и циљ и тако постати чланови оваквог синдиката, СВИХ НАС...


СВИ КАО ЈЕДАН
Оснивачи
СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere
Copyright Sindikalna Organizacija Zandarmerije © 2013.